Postet nga: dick marty

Televizioni Zviceran: Informatori që zbuloi projektin për vrasjen e Dick Martyt është i lindur në Kosovë

Emisioni "Mise au point" i Radiotelevizionit Zviceran (RTS) ka gjetur personin, i cili në fund të vitit 2020, e kishte paralajmëruar Zyrën Federale të Policisë (FedPol) se ekzistonte një ...

Shqipëria e dorëzon në Këshill të Evropës rezolutën kundër raportit të Dick Marty-t 

Kuvendi i Shqipërisë zyrtarisht e ka dorëzuar në Këshill të Evropës rezolutën kundër raportit të Dick Marty-t, i cili i akuzon ish-krerët e ...

Haxhiu: Qeveria e mirëpret rezolutën e Shqipërisë për raportin e Dick Martyt

Qeveria e Kosovës mirëpret çfarëdo diskutimi ne raport rezolutën që ka miratuar Kuvendi i Shqipërisë për raportin e Dick Martyt, tha ministrja e Drejtë...

Parlamenti shqiptar miraton me 125 vota pro rezolutën kundër raportit të Dick Marty-t për Kosovën

Parlamenti shqiptar miratoi sot me 125 vota pro rezolutën kundër raportit të Dick Marty-t për Kosovën.

Rezolutë kundër ‘ankthit’ nga raporti i Dick Martyt

Rezoluta e sponsorizuar nga Partia Socialiste në Kuvendin e Shqipërisë, e cila kundërshton një raport të Këshillit të Evropës me pretendime për trafikim të organeve ...

Trashëgimia kontroverse e Dick Marty në Kosovë

Një raport i senatorit zviceran Dick Marty për krimet e luftës që supozohet se janë kryer nga luftëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës çoi në ...

Gërvalla në Këshillin e Sigurimit: Dick Marty nuk është mik i Kosovës, nuk ka qenë dhe nuk do të jetë kurrë

Kosova dhe Serbia kanë shkëmbyer akuza të shumta në mbledhjen që u mbajt në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara më 20 prill.

Presidenca kërkon informacione zyrtare nga autoritetet zvicerane për rastin e Dick Martyt

Pas deklarimeve të ish-raportuesit të Këshillit të Evropës, Dick Marty, se strukturat serbe të sigurisë kanë planifikuar vrasjen e tij, janë vënë në lëvizje institucionet e ...