Postet nga: dhurimi i gjakut

Pjesëtarë nga Njësia Speciale e Policisë së Kosovës dhe nga KFOR-i dhurojnë gjak vullnetarisht

Pjesëtarët e Njësisë Speciale Operative të Policisë së Kosovës, kanë dhuruar gjak në sheshin “Nënë Tereza” në Prishtinë, më 14.06.2024.

Më pak dhurues të gjakut si shkak i pushimeve, ekipe të transfuzoinit dalin në sheshin ‘Zahir Pajaziti’

Qendra Kombëtare për Transfuzionin e Gjakut (QKKTGJ) ka bërë të ditur se ka mungesë të dhurueseve të gjakut si shkak i pushimeve, derisa gjatë këtij sezoni ...

Policët e Kosovës dhurojnë gjak në kampin “Enver Zymeri”

Zyrtarët e Policisë së Kosovës kanë dhuruar gjak në kampin e Njësive Speciale “Enver Zymeri”.

Java e dhurimit të gjakut në Prishtinë, qytetarët rrëfejnë angazhimin për të shpëtuar jetë

Të martën në sheshin "Nëna Terezë" në Prishtinë ka vazhduar aktiviteti i dhurimit të gjakut.

Pse dhurimi i gjakut është i mirë për ju?

Përfitimet shëndetësore të dhurimit të gjakut përfshijnë shëndet të mirë dhe rrezik të zvogëluar të kancerit dhe hemo-kromatoses.

Organizohet java e dhurimit vullnetar të gjakut

Transfuzioni i Gjakut ka njoftuar se për nder të Ditës Botërore të Dhurimit Vullnetar të Gjakut, 14 qershorit do të ketë aksion në disa qendra.

Mungesa e gjakut, alarmuese

Edona, 40-vjeçare nga Prishtina, për pesë vjet me radhë, dy deri në tri herë në vit, dhuron gjak për të shpëtuar jetë. Ajo thotë se kë...

Policët e Fushë Kosovës dhurojnë gjak

Pjesëtarë të Policisë së Kosovës në stacionin policor të Fushë Kosovës kanë dhuruar gjak mëngjesin e sotëm në Qendrën e Transfuzionit në Prishtinë.