Postet nga: Çmimi i Naftës

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.68 për litër, për benzinë është 1.35 euro dhe çmimi maksimal ...

Këto janë çmimet e naftës dhe benzinës për 48 orët e ardhshme - DOKUMENT

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 48 orët e fundit.

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës për ditën e sotme në Kosovë është 1.70 euro për litër, për shitjen e benzinës ë...

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës në Kosovë është 1.71 euro për litër, për shitjen e benzinës është 1.36 euro, ndërsa për ...

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve në Kosovë është 1.73 euro për litër, për shitjen e benzinës është 1.38 euro, ...

MINT: Masat për rregullimin e çmimeve të produkteve të naftës do të merren nga Inspektorati i Tregut

Sot janë bërë një muaj prej kur ka hyrë në fuqi Udhëzimi Administrativ për rregullimin e çmimit të produkteve të naftës.

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve në Kosovë është 1.72 euro për litër, për benzinë është 1.58 euro ndërsa çmimi ...

Çmimet e derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.74 euro për litër, për benzinë është 1.67 euro dhe çmimi ...