Derivatet e naftës, Ilustrim: Pixabay

Çmimet e derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 48 orët e ardhshme.

Sipas këtij vendimi, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.78 euro për litër, i benzinës me 1.41 euro dhe i gazit me 0.74 euro.

Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 e së dielws deri në 48 orët e ardhshme.