Postet nga: bedri muhadri

Ngërçi akademik: Sërish shtyhet votimi, Universiteti i Prizrenit mbetet pa rektor

Anëtarët e Këshillit Drejtues të Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti” ende nuk kanë arritur të bëhen bashkë për të votuar rektorin e ri të kë...

Shtyrja misterioze e votimit për rektor të Universitetit të Prizrenit

Megjithëse kanë dëgjuar prezantimin e katër kandidatëve, Këshilli Drejtues i Universitetit të Prizrenit nuk po arrin të votojë për rektorin e ri.

Shtyhet votimi për rektor të Universitetit të Prizrenit

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti”, ka vendosur që të shtyjë votimin për rektor të këtij universiteti, për të mërkurën (8 maj).

Universiteti i Prizrenit pritet që sot të zgjedhë rektorin e ri

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti”, sot pritet të zgjedhë rektorin e ri të këtij universiteti.

'Kthetrat' e politikës në Universitetin e Prizrenit

Në mesin e protestave studentore, vendimeve të gjykatës e akuzave të ndërsjella, zgjedhja e udhëheqësisë së Universitetit Publik të Prizrenit në esencë po del të jetë ...

Nesër në Universitetin e Prizrenit 'Ukshin Hoti' mbahet ligjëratë për Skënderbeun

Studiuesi Bedri Muhadri do të mbajë nesër, më 14 dhjetor 2018, në Universitetin Publik “Ukshin Hoti" në Prizren ligjëratën “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu identiteti historik shqiptar”.

Studentët prishin mbledhjen ku parashihej të zgjidhej u.d. rektori i Universitetit të Prizrenit

Mbetja pezull e pozitës së rektorit dhe akuzat për ndikime politike në Universitetin e Prizrenit kanë shkaktuar pakënaqësi te studentët.

DOKUMENT: Gjykata pezullon zgjedhjen e rektorit të Universitetit të Prizrenit

Gjykata Themelore e Prizrenit ka vendosur të ndalë ekzekutimin e vendimit të Këshillit Drejtues të Universitetit të Prizrenit ‘Ukshin Hoti’ për zgjedhjen e Ismet Temajt në postin e ...