Postet nga: barazia në pronë

Prek fundin gjykimi për ndarjen e pasurisë në mes të ish-bashkëshortëve

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca për ndarjen e pasurisë së ish-bashkëshortëve, N.A. dhe B.A.

Vazhdon gjykimi për ndarjen e pasurisë në mes të ish-bashkëshortëve

Është mbajtur në Prishtinë seanca për ndarjen e pasurisë së ish-bashkëshortëve, N.A dhe B.A.

Rritet numri i pronave të regjistruara në emër të të dy bashkëshortëve nëpër komuna

Që prej vitit 2016 prej kur Qeveria e Kosovës e miratoi Udhëzimin Administrativ për masat e veçanta për regjistrimin e pronës së paluajtshme të pë...

Cilët kryeprokurorë e kanë të regjistruar pronën në emër të përbashkët me bashkëshorten?

Vetëm dy Kryeprokurorë të Prokurorive të Kosovës kanë deklaruar se posedojnë pronë në emër të përbashkët me bashkëshorte.

Asnjë kryetar i Gjykatave të Kosovës nuk posedon pronë në emër të përbashkët me bashkëshorte

Asnjë kryetar (burrë) i Gjykatave të Kosovës nuk posedon pronë të regjistruar në emër të përbashkët me bashkëshortet e tyre.

Dështimi në ofrimin e barazisë në trashëgimi

Dështimi në ofrimin e barazisë në trashëgimi

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” kësaj radhe transmetoi hulumtimin që tregon për dështimin e institucioneve të vendit që të garantojnë bazë ligjore të mirëfilltë që do ...