Postet nga: Banka Botërore

Ministri Mustafa priti një delegacion nga Banka Botërore

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, ka pritur sot në takim një delegacion të Bankës Botërore, të kryesuar nga menaxheri i Zyrës së ...

Bytyqi takohet me përfaqësuesit e Bankës Botërore

Ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, ka pritur sot në takim përfaqësues të Bankës Botërore, me të cilët ka biseduar rreth ecurisë ...

Cilat janë kapacitetet e Kosovës për prodhim të energjisë elektrike nga era?

Në raportin, i cili ishte arsyeja që Banka Botërore të tërhiqet nga mbështetja e idesë për termocentralin ‘Kosova e Re’, janë renditur disa nga opsionet pë...

Cilat janë kapacitetet e Kosovës për prodhimin e energjisë diellore?

Në raportin, i cili ishte arsyeja që Banka Botërore të tërhiqet nga mbështetja e idesë për termocentralin ‘Kosova e re’, janë renditur disa nga opsionet pë...

Cilat janë kapacitetet e Kosovës për prodhim të energjisë elektrike me biomasë?

Në raportin, i cili ishte arsyeja që Banka Botërore të tërhiqet nga mbështetja e idesë për termocentralin 'Kosova e re', janë renditur disa nga opsionet pë...

Trump kërkon nga Banka Botërore që të mos i jap më kredi Kinës

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donlad Trump i bëri thirrje Bankës Botërore që të ndalojë dhënien e kredive për Kinën, një ditë pasi ky ...

Pse nuk e përkrahu Banka Botërore ndërtimin e TC 'Kosova e Re'?

Në tetor të vitit 2018, në takimet vjetore të Grupit të Bankës Botërore dhe Fondit Monetar Ndërkombëtar, presidenti i Grupit të Bankës Botërore, Jim Yong ...