Postet nga: ballkani perëndimor

BE: Ministrat e Jashtëm Diskutojnë edhe për Ballkanin

Shtetet e Ballkanit Perëndimor, që potencialisht mund të jenë anëtare të reja të Bashkimit Evropian, dhe situata në Siri e Korenë Veriore, pritet të jenë çështjet kryesore të ...

Vendet e Ballkanit Perëndimor Jotransparente në Prokurim Publik

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka publikuar raportin e përformancës në prokurim publik për vendet në Ballkanin Perëndimor.

Kroacia Mban në Grusht të Gjitha Shtetet e Ballkanit

Mediat në rajon, duke analizuar rekomandimet e Komisionit Europian për shtetet e Ballkanit Perëndimor, vlerësuan se Kroacia tani mban në grusht të gjithë fqinjët, të cilë...

Shtetet e Ballkanit po Rrëshqasin në Lidership Autoritar

Dhoma Britanike e Lordëve paralajmëron në  një raport të publikuar të mërkurën se shtetet e Ballkanit Perëndimor me të madhe po kthehen kah autoritarizmi dhe ...

Hahn: BE nuk do të Pranojë Vendet që kanë Probleme me Fqinjët

Viti i ardhshëm do të jetë shumë i rëndësishëm për integrimin e Ballkanit Perëndimor në BE, deklaroi komisioneri për zgjerimin e BE-së, Johannes ...

Diskutim për Zonën Ekonomike Rajonale të Ballkanit Perëndimor

Grupi për Studime Juridike dhe Politike sot organizon tryezën me temë “Zona Ekonomike Rajonale e Ballkanit Perëndimor: implikimet më të gjëra tregtare dhe sfida në zbatim ...

Nis Skema e BE-së për Profesionistët e Rinj të Ballkanit Perëndimor

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Këshilli Britanik do të organizojnë ngjarjen e inicimit të Rrethit të II-të të projektit Skema e BE-së për pofesionistët e ...

Mbahet Konferenca "NATO dhe Ballkani Perëndimor"

Sot në Prishtinë do të mbahet konferenca rajonale e sigurisë “NATO dhe Ballkani Perëndimor - Dinamikat rajonale në epokën e sfidave të sigurisë globale”.