Postet nga: Asociacioni

1 Vit nga Marrëveshja për Asociacionin

Marrëveshja për formimin e Asociacionit u nënshkrua ndërmjet Kryeministrit Isa Mustafa dhe homologut të tij serb, Aleksandar Vuçiq, në prani të shefes së diplomacisë së ...

Opozita nuk e ka Harruar Asociacionin

Aktivitetet opozitare kundër marrëveshjes për përcaktimin e vijës kufitare me Malin e Zi të nënshkruar në Vjenë më 26 gusht 2015, kohëve të fundit kanë ...

Mustafa i Ashpër Rreth Idesë për ‘Asociacion Paralel’ të Komunave

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa tha se Asociacioni i Komunave të do të formohen, por kjo do të bëhet konform ligjeve dhe vullnetit të qytetarëve të vendit.

Opozita: Ditë e Rëndësishme për Demokracinë

Vetëm një ditë para protestës së paralajmëruar për ditën e shtunë, opozitarët mbajtën një konferencë ku treguan se do të protestojnë për ...

Apeli i Policisë Para Protestës

Në një komunikatë ku shpjegoi veprimet e planifikuara për nesër, policia tha se me veprime të padhunshme protestuesit do t’i ndihmojnë vetes dhe forcave të rendit.

Limaj: Qeveria të Hapë Rrugë për Zgjedhje

Në konferencë u fol për vendimin e Gjykatës Kushtetuese rreth Asociacionit të Komunave Serbe që u bë publik dje.

Qeveria: Kushtetuesja Vendosi-Tash Normaliteti

Kryeministri Mustafa tha se vendimi i gjykatës është në pajtim me nenin nëntë të Kushtetutës. Ky nen flet për ruajtjen dhe mbrojtjen e trashëgimisë kulturore ...

Bashkimi Evropian Kërkon të Respektohet Vendimi i Kushtetueses

Në një deklaratë të lëshuar sot, zyra e drejtuar nga Samuel Zhbogar thotë se ka marrë parasysh vendimin e Gjykatës Kushtetuese që ka të bëjë me vlerë...