Postet nga: asociacioni i komunave

MKRS mbështet themelimin e Kolegjiumit për kulturë nga AKK

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka nënshkruar sot një memorandum bashkëpunimi për mbështetje të themelimit të Kolegjiumit për kulturë, rini e sport me ...

Asociacioni i komunave serbe, presidenti Thaçi kundër kryeministrit Hoti

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi tha se Asociacioni i komunave është kthim prapa për Kosovën dhe agjendë e Serbisë.

Komunat kërkojnë inspektime të përbashkëta për masat kundër COVID-19

Asociacioni i Komunave të Kosovës gjatë një takimi të mbajtur me Ministrin e Shëndetësisë,  Armend Zemaj dhe drejtorin e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, ...

COVID-19, Asociacioni i Komunave kërkon heqjen e masave kufizuese

Asociacioni i Komunave të Kosovës i është drejtuar me një kërkesë Ministrit të Shëndetësisë Armend Zemaj dhe Ministrit të Punëve të Jashtme Agim Veliu pë...

Asociacioni i Komunave të Kosovës ankohet për mungesë të koordinimit nga Qeveria për hapjen e çerdheve

Qeveria e Kosovës ka vendosur që çerdhet të rihapen që nga sot, në të gjitha komunat e Kosovës.

Kundërshtimet për Asociacionin, Përplasje për Kompetenca

Me riaktivizimin e Ekipit menaxhues, i cili do të bëjë draftimin e statutit për Asociacionin apo Bashkësinë e komunave me shumicë serbe, Qeveria e Kosovës ka ...

Asociacioni, për Integrim apo Rivendosje të Paralelizmave në Veri?

Pesë vjet që nga arritja e Marrëveshjes së parë për normalizimin e raporteve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, ku themelimi i Asociacionit serb është një prej pikave ...