Postet nga: asambleja e përgjithshme e OKB-së

Vuçiq: Asambleja e Përgjithshme e OKB-së “e pafuqishme dhe e paqartë”

Presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiq e konsideron Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së “të pafuqishme dhe të paqartë”. Në fjalën e tij në OKB, ai vuri në ...

Zelensky i adresohet me fjalim Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskiy, i ka bërë thirrje komunitetit ndërkombëtar që ta miratojë një formulë prej pesë pikash për ta arritur paqen dhe sigurinë ...

Biden: Putin po tenton që të zhdukë nga harta një shtet sovran

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, tha se Rusia “ka shkelur paturpësisht parimet themelore” të Kartës së OKB-së “me luftën e saj brutale dhe të panevojshme” ...

OKB voton më 11 maj për zëvendësimin e Rusisë në Këshillin e të Drejtave të Njeriut

Asambleja e Përgjithshme e OKB-së do të votojë më 11 maj për një vend që do të zëvendësojë Rusinë në organin kryesor të të drejtave të njeriut ...

Vuçiq: Nën presion votuam për pezullimin e Rusisë nga Këshilli i OKB-së

Serbia ka dashur të abstenojë nga votimi për pezullimin e Rusisë nga Këshilli për të Drejtat e Njeriut i Kombeve të Bashkuara, por për shkak të ...

Rama: Rreshtimi i Serbisë përsëri me Perëndimin, lajm i mirë për rajonin

Kryeminsitri i Shqipërisë, Edi Rama, ka komentuar vendimin e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara për pezullimin e Rusisë nga Këshilli për të Drejtat ...

Çfarë nënkupton pezullimi i Rusisë nga Këshilli për të Drejta të Njeriut?

Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara ka pezulluar Rusinë nga Këshilli për të Drejta të Njeriut, pas raportimeve “për shkelje sistematike dhe abuzim të të ...

OKB pezullon Rusinë nga Këshilli për të Drejta të Njeriut

Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara ka pezulluar Rusinë nga Këshilli për të Drejta të Njeriut, pas raportimeve “për shkelje sistematike dhe abuzim të të ...