Postet nga: andrew russell

Delawie: Luftojeni Korrupsionin për Ekonomi të Shëndoshë

Ambasadori i ShBA-së, Greg Delawie, ka bërë thirrje për bashkëpunimin e të gjithëve në Kosovë për ta luftuar korrupsionin për të pasur një ekonomi ...

UNDP dhe Agjensioni Zviceran, Marrëveshje për Perpjekjet Kundër Korrupsionit

Zyra Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim në Prishtinë (SDC) dhe Zyra e UNDP-së në Kosovë nënshkruan sot marrëveshjen për financimin e zbatimit të aktiviteteve të ...

Russell: E Dimë si Trashëgimia u Përdor për Ndasi

Në Konferencën Rajonale “Angazhimi i Komuniteteve dhe Ndërtimi i Paqes në Mbrojtjen e Trashëgimisë Kulturore”, koordinatori i Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim në Kosovë ...

ADA dhe UNDP Vazhdojnë ta Mbështesin Rritjen e Punësimit në Tri Komuna

Marrëveshja e cila do të implementohet në tri vitet e ardhshme, deri në janar të vitit 2020, u nënshkrua sot nga shefi i Agjencisë Austriake për Zhvillim (ADA) ...

Largimi i Vështirë i të Kaluarës nga e Tashmja

Këtë koment, Dushi e bëri gjatë një konference në Prishtinë kushtuar drejtësisë tranzicionale.

UNDP Lanson Raportin e Zhvillimit Njerëzor në Kosovë

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) lansoi raportin e zhvillimit njerëzor në Kosovë dhe raportin ndërrajonal të zhvillimit njerëzor.

Luftimi i Mençur i Korrupsionit

Telefonat e mençur nuk shërbejnë vetëm për selfie, për një lojë argëtuese, për ta shikuar një video përderisa je duke udhëtuar ...

Projekt për Zvogëlimin e Rrezikut nga Fatkeqësitë Natyrore

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) dhe Agjensioni i Japonisë për Bashkëpunim Ndërkombëtar (JICA) lansuan sot projektin e ri për zvogëlimin ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!