Postet nga: Alban Sylafeta

I akuzuari për keqpërdorim të autorizimeve në ekonomi, Alban Sylafeta, deklarohet për fajësinë

Gjykimi ndaj Alban Sylafeta, ish-komercialisti i kompanisë mobile IPKO-s, i akuzuar për keqpërdorim të autorizimeve në ekonomi dhe falsifikimit të dokumentit, u deklarua i pafajshëm.

Gjakovë - Shtyhet seanca ndaj ish-punëtorit, i akuzuar për përvetësimin e parave të kompanisë

Gjykimi ndaj Alban Sylafeta, ish-komercialisti i kompanisë mobile IPKO, i akuzuar për keqpërdorim të autorizimeve në ekonomi dhe falsifikimit të dokumentit, u shty për datën 18 shkurt.

Alban Sylafeta pritet të gjykohet për keqpërdorim të autorizimeve dhe falsifikim

Alban Sylafeta, ish-komercialisti në një kompani private, i akuzuar për përvetësim të 3,660 euro nga kompania dhe falsifikim të dokumentit zyrtar, nuk do të vazhdojë të gjykohet më ...

Rasti i të akuzuarit për përvetësimin e mbi 3 mijë eurove, kthehet në rivendosje nga Apeli

Alban Sylafetajt, i akuzuar për përvetësim të 3,660 euro nga kompania dhe falsifikim të dokumentit zyrtar, i është kthyer rasti në rigjykim dhe rivendosje.

Ish-komercialisti i IPKO-s ballafaqohet me akuzën se vodhi mbi 3 mijë euro nga kompania

Alban Sylafeta, ish-komercialisti i kompanisë mobile “IPKO”, i akuzuar për përvetësim në detyrë dhe falsifikim të dokumentit zyrtar, nuk e pranoi akuzën e Prokurorisë së Gjakovë...