Postet nga: Aktakuza nga Gjykata Speciale

Mbahet konferenca për ecurinë e rastit kundër Thaçit, Veselit, Selimit e Krasniqit

Është duke u mbajtur konferenca për ecurinë e çështjes në rastin kundër Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit.

Specialja përmend si prova për arrestin udhëtimet e Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit në Shqipëri

Zyra e Prokurorit të specializuar ka publikuar pikat për urdhërarrestin nga ish krerëve të UÇK-së. në to flitet për ndikimin që tentuan të ushtrojnë tek ...

Gjykata Speciale e Kosovës mund të promovojë drejtësi në të gjitha anët

Rastet e ish-zyrtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Hagë duhet të ushtrojnë presion mbi Serbinë për të ndjekur penalisht ish-zyrtarët e saj për krime ...

Aktakuza ndaj ish-liderëve të UÇK-së është e pasaktë dhe e njëanshme

Aktakuza e prokurorëve të Hagës ndaj Hashim Thaçit dhe te ish-zyrtarëve të tjerë të lartë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës shtrembëron historinë dhe heq ...

Dialogu i Brukselit nën hijen e zhvillimeve të Gjykatës Speciale

Bashkimi Evropian ka deklaruar se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë nuk ka alternativë dhe që të dyja palët duhet të jenë të gatshme për vazhdimin e tij. ...

Gjithçka që ndodhi rreth Gjykatës Speciale gjatë dy javëve të fundit

Dy javët e para të nëntorit të 2020-tës dolën të jenë javët e Gjykatës Speciale.

Sekretarja e Gjykatës Speciale ia lexon akuzat Kadri Veselit - LIVE

Ish kreut të kuvendit të Kosovës, Kadri Veselit iu lexuan për herë të parë akuzat e ngritura nga Prokurorët e Specializuar.

Thirrjet e ‘pasinqerta’ për unitet politik

Përfaqësuesit e partive politike opozitare, kanë qëndrime të ndryshme lidhur me thirrjet e drejtuesve institucionalë të vendit për unitet të spektrit politik. Përderisa qëndrimi ...