Postet nga: Vendimi

Dënohet ish-Imami Zeqirja Qazimi (Video)

Qazimi, ish-imam në xhaminë “El-Kudus” u dënua me 10 vjet burg nga Gjykata Themelore në Ferizaj.

15 Vjet Burg 70 Vjeçarit që Vrau Gruan

Dënimin unik me burgim për këto dy vepra penale, Berishës ia shqiptoi sot Gjykata Themelore në Ferizaj.

Supremja i Hap Rrugë Gjykimit të Enver Hasanit

Në vendimin të cilin e ka siguruar KALLXO.com  Gjykata Supreme e Kosovës ka refuzuar kërkesën e avokatit të Enver Hasanit, Bajram Tmavës për mbrojtje ...

Apeli Shfajëson Nexhat Demakun

Kjo gjykatë përveç lirimit të Nexhat Demakut, ktheu në rigjykim lëndën për Mehdi Kurumelin që ishte dënuar me një vit burg, ndërsa vërtetoi ...

Kushtetuesja Ligjëson Zgjedhjen e Thaçit

Gjykata Kushtetuese ka marrë vendim ta deklarojë të papranueshme kërkesën e tri partive opozitare për vlerësimin e kushtetutshmërisë në rastin e zgjedhjes së Hashim Thaç...

Xhavit Haliti: Qeveria të Reflektojë pas Vendimit të Kushtetueses

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti, po kërkon nga delegacionet e Kosovës që janë të përfshirë në bisedime me Serbinë në Bruksel që të ...

Qeveria: Kushtetuesja Vendosi-Tash Normaliteti

Kryeministri Mustafa tha se vendimi i gjykatës është në pajtim me nenin nëntë të Kushtetutës. Ky nen flet për ruajtjen dhe mbrojtjen e trashëgimisë kulturore ...