Postet nga: specializantët

Ministria e Shëndetësisë: Transferimi i 820 mijë eurove nuk prek pagat e specializantëve vullnetarë

Ministria e Shëndetësisë ka dhënë sqarime në lidhje me vendimin e sotëm të Qeverisë për bartjen e 820 mijë eurove për shfrytëzim në luftë...

Ministria e Shëndetësisë nuk tregon datën kur hapet konkursi për specializantë

Hera e fundit kur ishte hapur konkursi për specializant, ishte viti 2016-të.

Specializantët vullnetarë bëhen me pagë qeveritare

Ministri i Ministrisë së Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka njoftuar se qeveria  zyrtarisht miratoi vendimin e propozuar nga kjo ministri për mbështetje financiare të qindra specializantëve ...

SHSKSUK: Specializantët e painteresuar për punë në spitale

Sipas Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), nuk ka interesim të mjaftueshëm të specializantëve për të punuar në spitale.

Sigurohen pagat e specializantëve

Qindra specializantë vullnetarë presin të hyjnë në listë të pagave pas një hapi të ndërmarrë nga Ministria e Shëndetësisë.

Parregullsi në Angazhimin e Specialistëve dhe Specializantëve

Raporti i Auditorit për vitin 2016 thotë se Ministria e Shëndetësisë nuk ka menaxhuar mirë çështjen e specialistëve dhe specializantëve të angazhuar në institucione shëndetë...

Specializantët e Mjekësisë Kërkojnë Ndihmë nga Veseli

Specializantët që po përfundojnë shkollimin në lëmenjtë e tyre përkatës i janë drejtuar për herë të dytë për ndihmë kryeparlamentarit Veseli.