Postet nga: riza murati

A ndikoi raportimi në media për të suspenduar kapitenin e Policisë, Riza Murati?

Inspektorati Policor i Kosovës më 19.05.2024 i kishte rekomanduar Policisë së Kosovës suspendimin e kapitenit policor Riza Murati, i cili është shef i Sektorit qendror për hetimin e ...

Policia suspendon kapitenin e dyshuar për dhunë në familje

Policia e Kosovës ka suspenduar kapitenin, Riza Murati i cili po dyshohet për dhunë në familje. Këtë për KALLXO.com e ka konfirmuar Zyra e Informimit ...

Prokuroria e Mitrovicës për rastin e kapitenit të Policisë: Rezervohemi në dhënien e informatave

Prokuroria e Mitrovicës ka refuzuar të japë informacione kur është pyetur nga KALLXO.com nëse ka iniciuar apo jo rast penal ndaj kapitenit të Policisë së Kosovës, ...

IPK rekomandon suspendimin e Riza Muratit, kapitenit të Policisë të dyshuar për dhunë në familje

Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) i ka rekomanduar Policisë së Kosovës suspendimin e kapitenit policor Riza Murati, i cili është shef i Sektorit qendror për hetimin e ...

Që nga 12 marsi i këtij viti kapiteni i Policisë së Kosovës po hetohet për dhunë në familje, prokuroria hesht për veprimet e ndërmarra

Riza Murati, drejtori i Drejtorisë Kundër Trafikimit me Qenie Njerëzore i Policisë së Kosovës ka një vendim që ia ndalon t'i afrohet bashkëshortes së tij L. ...

Aksionet e Policisë në 'lokalet e masazheve', 41 të arrestuar vetëm në 2019-ën - VIDEO

Policia e Kosovës në një konferencë për media ka publikuar të dhënat nga aksionet e inspektimit dhe arrestimit të disa personave të dyshuar lidhur me ushtrim prostitucioni ...