Postet nga: rexhep selimi

Rexhep Selimit mund t’i kërkohet që të kthehet në Kosovë

Rexhep Selimi, ish-eprori i UÇK-së, i cili gjendet në Hagë, ka një proces gjyqësor të lënë në gjysme në Kosovë.

Më 29 tetor mbahet konferenca e radhës ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit e Selimit

Ndaj ish krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit të akuzuar për krime lufte nga Gjykata Speciale në Hagë, më 29 tetor ...

Gjykata Speciale u lejon të akuzuarve që për çështje të caktuara të apelojnë vendime mbi mocionet që pretendojnë defekte në aktakuzë

Dhomat e Specializuara përmes një vendimi të marrë i kanë lejuar Hashim Thaçit, Jakup Krasniqit, Kadri Veselit e Rexhep Selimit, që për çështje të caktuara të ngritura ...

Foto, Hashim Thaci, Kadri Veseli, Rexhep Selimi, Jakup Krasniqi

Specialja kërkon nga Policia e Kosovës të njoftojë nëse mund të garantojë për lirimin e përkohshëm të ish-krerëve të UÇK-së

Dhomat e Specializuara në Hagë i kanë kërkuar Policisë së Kosovës që të sigurojë informacion lidhur me autorizimet dhe kapacitet e kësaj të fundit për të ...

Krasniqi, Veseli e Selimi, fitojnë betejën e parë në Speciale, Apeli kërkon rishqyrtimin e paraburgimit të tyre

Ish krerët e UÇK-së që po mbahen në hapësirat e paraburgimit në Hagë e kanë fituar betejën e parë në dhomat e specializuara.

Një delegacioni i Ministrisë së Drejtësisë takoi ish-eprorët e UÇK-së në paraburgim në Hagë

Një delegacion i Ministrisë së Drejtësisë i kryesuar nga zëvendësministri Blerim Sallahu ka vazhduar takimet zyrtare në Hagë në kuadër në vizitës zyrtare që po ...

Dosja e Thaçit, Veselit, Selimit dhe Krasniqit përmban 11 mijë dokumente

Ndaj ish krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit të akuzuar për krime luftë, sot po mbahet seancë përgatitore në ...

Sot mbahet seanca ndaj ish krerëve të UÇK-së në Gjykatën Speciale

Seanca përgatitore ndaj ish krerëve të UÇK-së Hashim Thaçit, Rexhep Selimit, Kadri Veseli dhe Jakup Krasniqit pritet të mbahet sot.