Postet nga: Punime

Trafiku Urban ndryshon kahjen e Linjës 4, shkak punimet në rrugën 'Isa Kastrati'

Ndërmarrja komunale ‘Trafiku Urban’ në Prishtinë përmes një njoftimi ka bërë të ditur se nga data 12 korrik ka ndryshuar kahja e linjës trafiku urban si shkak ...

KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS kompania për shpërndarjen e energjisë elektrike në Kosovë, ka njoftuar se ditëve në vijim do të ketë disa reduktime të rrymës, si rrjedhojë e punimeve ...

KMLDNJ: Qyteti i Prishtinës është shndërruar në një “Hiroshimë arkitektonike“

Këshilli për Mbrojtjen e të drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMLDNJ) përmes një komunikate për media ka reaguar për tollovinë dhe bllokadën që po ...

Ndërprerjet e planifikuara të energjisë elektrike nga KEDS

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

Lëvizje e transportuesve, paralajmërohen bllokime në rrugën Vushtrri – Mitrovicë – Bajgorë

Komuna e Vushtrrisë ka bërë të ditur se në kuadër të ndërtimit të parkut të erës në fshatin Bajgorë të Mitrovicës, të enjten më 20 maj, ...

Komuna premton se për pak ditë kryhen punimet në rrugën e ‘Llapit’

Në rrugën e “Llapit” afër ‘Hanit të Dilit’ në Prishtinë ka disa kohë që kanë nisur punimet për rikonstruktim.

Qytetarët janë lidhur ilegalisht në gypin e ujit të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës

Në rrugën “Muharrem Fejza” në lagjen “Mati 1” e cila ka hyrë në javën e tretë të rikonstruktimit, janë gjetur disa lidhje ilegale në rrjetin e ujësjellësit. ...

Punimet për parkingun nëntokësor pritet të përfundojnë në fund të këtij viti

Punimet për parkingun nëntokësor te Fakulteti Filologjik në Prishtinë pritet të marrin fund brenda këtij viti.