Postet nga: orca

ORCA kritikon vendimin e Këshillit të Etikës ndaj punimit të profesorit Ilir Tolaj

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) përmes një konference për media ka reaguar në lidhje me vendimin e Këshillit të Etikës të ...

‘Tentim-kapja e arsimit të lartë’, aksioni i ORCA-s para MASHT-it, reagon Driton Vela

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim – ORCA ka mbajtur sot një aksion protestues para objektit të Ministrisë së Arsimit.

Kolegjet private e shoqëria civile komentojnë vendimin që ua ndalon profesorëve të UP-së angazhimin në institucione private

Pak ditë pasi është marrë vendimi sipas të cilit profesorëve të Universitetit të Prishtinës u ndalohet angazhimi në ndonjë kolegj apo institucion privat të arsimit të lartë në ...

Vendimet e Këshillit të Etikës për konfirmim të masave ndëshkuese ndaj Bujar Dugollit dhe Ardian Kastratit kthehen nga Senati në rishqyrtim

Të martën e 31 janarit Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) ka dalë me një njoftim përmes të cilit ka thënë se në mbledhjen ...

Pesë kandidatë për rektor të UP-së i propozohen Senatit nga komisioni

Pesë kandidatë për rektor të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, i janë propozuar Senatit të UP-së nga komisioni për verifikimin e kandidatëve për rektor.

Pas intervistimit në Polici, flasin aktivistët e ORCA-s Rron Gjinovci dhe Dibran Hoxha

Pas arrestimit dhe intervistimit nga Policia sot pasdite, tëtë dy aktivistëve nga Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA), Rron Gjinovci dhe Dibran Hoxha, ORCA ...

Arrestohen aktivistët e ORCA-s, Rron Gjinovci dhe Dibran Hoxha

Aktivistët e Organizatës për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA), Dibran Hoxha dhe Rron Gjinovci janë arrestuar sot në objektin e Fakultetit Filozofik të UP-së.

VIDEO - Dugolli para senatit të UP-së: Më dënoni nëse kam bërë gabime

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) ka shpërndarë një video të profesorit Bujar Dugolli duke folur për vendimin e Këshillit të Etikës ...