Postet nga: ndarja e subvencioneve

Rashiq ngre dyshime për ndarjen e subvencioneve për OJQ-të në Graçanicë; përfitojnë organizatat e afërta me zyrtarët e komunës

Partia Progresive Demokratike e Nenad Rashiq ka denoncuar dhënien e subvencioneve nga ana e komunës së Graçanicës për disa organizata joqeveritare.

Si e arsyeton Ministria e Bujqësisë skandalin për ndarjen e subvencioneve?

Në emisionin  “Drejtësia në Kosovë” u shfaq hulumtimi ekskluziv rreth skandalit të Ministrisë së Bujqësisë në ndarjen e subvencioneve për cilësi të qumështit.

VIDEO - Si ndahen e subvencionet në bujqësi në komunën e Malishevës?

Në emisionin e sotëm të “Drejtësia në Kosovë” u shfaq hulumtimi ekskluziv rreth skandalit të Ministrisë së Bujqësisë në ndarjen e subvencioneve për cilësi të ...

VIDEO - Bujku që mori subvencione për qumësht pa pasur fermë e lopë

Në emisionin e sotëm të “Drejtësia në Kosovë” u shfaq hulumtimi ekskluziv rreth skandalit të Ministrisë së Bujqësisë në ndarjen e subvencioneve për cilësi të ...

(VIDEO) Skandali i Ministrisë, grant për qumësht për bujkun pa lopë

Sonte në “Drejtësia në Kosovë”, transmetohet ekskluzivisht skandali i Ministrisë së Bujqësisë në ndarjen e subvencioneve për bashkëfshatarin e Zëvendëskryeministrit Fatmir Limajt.

Komuna e Vushtrrisë ndan subvencion për organizatën e anëtarit të LDK-së

Komuna e Vushtrrisë ditë më parë ka publikuar listën e ndarjes së  mjeteve financiare të buxhetit të Komunës për transferim dhe subvencione për OJQ-të dhe klubet ...