Postet nga: Lajme

Jeta në Kosovë Diskuton për Kino “Lumbardhin”

Në muajin tetor të vitit të kaluar, “Jeta në Kosovë” kishte analizuar se çfarë po ndodh me këtë objekt edhe a do të privatizohet ai.

Jeta në Kosovë Debaton për Matematikat në Drejtësi

Jeta në Kosovë Debaton për Matematikat në Drejtësi

Sonte në emisionin Jeta në Kosovë do të debatohet për zhvillimet e fundit rreth çështjes së dekretimit të Kryeprokurorit të Shtetit dhe transparenën në dialogun Kosovë- Serbi.

Eksodi Kosovar

Eksodi Kosovar

Këtë javë do të pyesim se çka po ndodh me eksodin kosovar?

Largimet nga Puna në ProCredit Bank

Largimet nga Puna në ProCredit Bank

‘Jeta në Kosovë’ sonte në orën 20:20 do ta shfaqë hulumtimin 8 mujor që ka të bëjë me largimet nga puna të punëtorëve nga njëra ndë...

“Jeta në Kosovë” Me Ministrin Çollaku dhe Shqiptarët në Ukrainë

“Jeta në Kosovë” Me Ministrin Çollaku dhe Shqiptarët në Ukrainë

Sonte “Jeta në Kosovë” interviston ministrin e Integrimit Evropian Bekim Çollaku.

Të Jesh Vullnetar në Kosovë

Të Jesh Vullnetar në Kosovë

Sonte “Jeta në Kosovë” debaton për punën vullnetare që kryhet në Kosovë.

Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese - BIRN është në kërkim të:

Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese - BIRN është në kërkim të:

Jeta në Kosovë – Përmbledhje 2014

Jeta në Kosovë - Përmbledhje 2014

Cilat ishin temat që karakterizuan vitin 2014 e të cilat “Jeta në Kosovë”, i ka hulumtuar, analizuar, e debatuar? Si kishte filluar e si po përfundon ky vit? ...