Postet nga: Lajme

Sonte në “Jeta në Kosovë”: A Ka Drejtësi Selektive?

Sonte në emisionin “Jeta në Kosovë” do të debatohet për nivelin e drejtësisë në Kosovë, në dritën e arrestimeve dhe masave të sigurisë të shqiptuara ...

Jeta në Kosovë Shfaq Dokumentarin për Masakrat në Fshatrat e Pejës

Jeta në Kosovë Shfaq Dokumentarin për Masakrat në Fshatrat e Pejës

Ky dokumentar i gjatë zbulon se cilët ishin komandantët përgjegjës për disa nga sulmet më brutale në fshatrat e Pejës gjatë luftës së ...

Fazat e Hershme të Regresit, Sonte në ‘Jeta në Kosovë’

Sonte ‘Jeta në Kosovë’ ka analizuar Raportin  e Progresit për Kosovën të publikuar ditë më parë.

Sonte në “Jeta në Kosovë”, UNESCO dhe Çorapet e Leshta të Majlinda Kelmendit

Me një termin më të shkurtër se zakonisht për shkak të skemës programore të RTK-së, emisioni “Jeta në Kosovë” sonte do të sjellë një kolazh ...

Shkarkimet dhe Ngarkimet në UP, Sonte në “Jeta në Kosovë”

Sonte ‘Jeta në Kosovë’ në debatin e moderuar nga Muhamet Hajrullahu do të transmetohet debati pas zhvillimeve në Universitetin Publik ‘Hasan Prishtina’.

Viti i Rektorit, Sonte në ‘Jeta në Kosovë’

Sonte në emisionin Jeta në Kosovë do të transmetohet intervista me rektorin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Ramadan Zejnullahu.

Naser Osmani e Rexhep Selimi Përplasen në Emisionin “Jeta në Kosovë”

Dështuan të debatojnë në Kuvend për të dytën herë rresht, por këtë e bënë pa problem në emisionin “Jeta në Kosovë”.

Visar Morina: Shembulli i suksesit

Visar Morina: Shembulli i suksesit

Visar Morina: Shembulli i suksesit