Postet nga: Lajme

Rektorati dhe Dekanët Sonte Përballen në ‘Jeta në Kosovë’

Rektorati dhe Dekanët Sonte Përballen në ‘Jeta në Kosovë’

Në emisionin “Jeta në Kosovë” sonte do të debatohet për telashet e universitetit më të madh në Kosovë rreth avancimeve të mësimdhënësve.

Ja Marrëveshja Kosovë- Serbi për Sigurimet e Automjeteve

Negociatorët e Kosovës dhe Serbisë, të shtyrë nga Përfaqësuesja e Lartë e BE-së Federica Mogherini, kanë arritur marrëveshjen e shumëpritur për njohjen e ...

Baku 2015 dhe Ambasadori Robert Bosch Sonte në ‘Jeta në Kosovë’

‘Jeta në Kosovë’ sonte diskuton për pjesëmarrjen e Kosovës në Lojërat Evropiane “Baku 2015”, ku po marrin pjesë sportistë nga 50 shtete të kontinentit, pë...

‘Jeta në Kosovë’ Diskutoi për Testin e Maturës

‘Jeta në Kosovë’ Diskutoi për Testin e Maturës

‘Jeta në Kosovë’ diskutoi për Testin e Maturës 2015. Si ka shkuar ky test dhe cilat janë të gjeturat kryesore? A ka dallime nga testi i vitit të ...

Rrëfimi i të Plagosurit në Kumanovë

Rrëfimi i të Plagosurit në Kumanovë

Sonte në ‘Jeta në Kosovë’ do të ndiqni rrëfimin ekskluziv të njërit nga të plagosurit në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

'Jeta në Kosovë' Interviston Meuccin dhe Diskuton për Librin e Kriminalistikës

Sonte në ‘Jeta në Kosovë’ do të ndiqni çka po ndodhë me librin universitar “Kriminalistika” të profesor Vesel Latifi, përdorimi i të cilit është pezulluar pë...

Albin Kurti e Fatmir Limaj Sonte në ‘Jeta në Kosovë’

Dy përfaqësues të partive opozitare në Kosovë- Albin Kurti nga Lëvizja Vetëvendosje dhe Fatmir Limaj nga Nisma për Kosovën- do të flasin sonte ...

Raporti i Monitorimit të Gjykatave 2014

Raporti i Monitorimit të Gjykatave 2014

Këtë të enjte në “Jeta në Kosovë” do të ndiqni: Cilat janë të gjeturat kryesore të raportit të gjashtë vjetor të monitorimit të gjykatave për vitin 2014?