Postet nga: Krimet e Luftës

Dënohet Oliver Ivanoviq

Dënohet Oliver Ivanoviq

Mbetjen në arrest shtëpiak të Ivanoviqit e kërkoi në gjykatë avokati i tij Nebojsha Vlajiq.

Plan Sigurie për Gjykimin e Ivanoviqit

Politikani serb i Kosovës dhe katër të tjerët akuzohen për krime të kryera kundër shqiptarëve në vitet 1999 dhe 2000, ndërsa vendimi për kë...

Vendimi Ndaj Ivanoviqit dhe të Tjerëve, të Hënën

Vendimi në gjykimin ndaj Oliver Ivanoviqit dhe katër serbëve të tjerë, të cilët po gjykohen në Gjykatën Themelore të Mitrovicës nën akuzën pë...

Bosnja Akuzon ish-Anëtarin e Presidencës për Krime Lufte

Prokuroria shtetërore të enjten akuzoi Paravaçin, i cili ishte anëtari serb i presidencës tripalëshe të Bosnjës midis vitit 2003 dhe 2005, për përfshirje në ...

Malit të Zi i Kërkohet më Shumë Punë në Hetimin e Krimeve të Luftës

Në ditët e fundit të 2015-tës, aktivistë malazezë të të drejtave të njeriut përsëri i bënë thirrje autoriteteve të ngrenë një qendër kërkimore ...

Bosnja Arreston Policin Serb për Vrasjet e Boshnjakëve

Agjencia Shtetërore për Investigim dhe Mbrojtje ditën e hënë arrestoi Karagiç, i njohur ndryshe si Karaga, ish-lideri i njësisë “Beretat e Kuqe” e cila ishte ...

Avokati i Oliver Ivanoviqit Jep Fjalën Përfundimtare

Avokati mbrojtës i Ivanoviçit Nebojsa Vlajiç tha në gjykatën e Mitrovicës ditën e enjte se çështja e prokurorisë kundër politikanit serb ishte e pabazë.

Rigjykimi i Shefave Serbë të Sigurimit, Shpresë Për të Vënë Drejtësi

Fikret Grabovica, presidenti i Shoqatës së Prindërve të Fëmijëve të Vrarë Gjatë Rrethimit të Sarajevës, tha për BIRN të mërkurën se ai ...