Postet nga: kesco

ZRrE hap procesin e shqyrtimit të jashtëzakonshëm të tarifave: Do të ketë rritje të çmimit të rrymës për të pakten 5%

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRrE) ka hapur procesin e shqyrtimit të jashtëzakonshëm të tarifave, pas kërkesave që janë parashtruar nga Operatori i Sistemit të Shpë...

KESCO dhe Qatar Charity nënshkruajnë marrëveshje për subvencionimin e 866 familjeve me jetimë

KESCO ka nënshkruar memorandum mirëkuptimi me Qatar Charity, nga i cili do përfitojnë 866 fëmijë jetim.

Faturat e rrymës do të vijnë më lirë nga janari deri në maj

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike (KESCO)  ka njoftuar se fatura e energjisë elektrike do t'u vijë më lirë konsumatorëve nga janari e deri në maj.

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës nis hetime ndaj KEDS-it dhe KESCO-s

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës sot zyrtarisht ka filluar procedurën hetimore ndaj ndërmarrjeve KEDS dhe KESCO, të cilat operojnë në tregun e energjisë elektrike.

ZRrE ia fal 3.5 milionë euro KEDS-it

Anëtarët e Bordit të ZRrE-së që janë zgjedhur në mënyrë kundërthënëse vendosin për tarifat e energjisë elektrike që do t’i paguajnë qytetarë...

Faturat për rrymë tani paguhen edhe online

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike (KESCO) ka lansuar këtë javë aplikacionin “eKesco”, i cili u mundëson konsumatorëve të paguajnë faturat e energjisë elektrike online ...

Ndërprerjet e pashpjegueshme të rrymës

Kosova po vazhdon të përpallet me mungesë të furnizimit të rregullt me energji elektrike. Javën që shkoi qytetarët janë përballur me reduktime të ashpra të energjisë ...

Nga 28 shtatori punonjësit e KEDS&KESCO në grevë të përgjithshme - Dokument

Federata Sindikatave të Pavarura- ElektroKosova ka njoftuar se nga data 28 shtator 2018 do të futen në grevë të përgjithshme.