Postet nga: irfan hoti

Prizren, deklarohen rreth fajësisë dy të akuzuarit për rastin e aksidentit fatal nga gara në autostradë

Gjykata e Prizrenit ia ka ndëprerë paraburgimin Arlind Sylës, njërit prej të akuzuarëve për aksidentin tragjik në një garë automobilistike që ndodhi më 2023 në autostradë...

Aktakuzë ndaj dy personave për aksidentin në autostradë në të cilin vdiqën tre persona

Prokuroria e Prizrenit më datë 02.05.2024 ka ngritur aktakuzë ndaj dy të dyshuarve, Irfan Hoti dhe Arlind Syla, për aksidentin tragjik në një garë automobilistike që ndodhi në autostradën “...

Vendimi i Gjykatës për dy të dyshuarit për aksidentin në garën me vetura, në të cilin vdiqën 3 persona

Gjykata e Prizrenit ia ka vazhduar paraburgimin Arlind Sylës, njërit prej të dyshuarve për aksidentin tragjik në një garë automobilistike që ndodhi në autostradën “Ibrahim Rugova”, ...

Gjykata vendos për të dyshuarit lidhur me aksidentin fatal pas garës automobilistike

Gjykata e Prizrenit ia ka vazhduar paraburgimin Arlind Sylës, njërit prej të dyshuarve për aksidentin tragjik në një garë automobilistike që ndodhi në autostradën “Ibrahim Rugova”, ...

Gjykata lë në paraburgim të dyshuarit për aksidentin në garat me makina në autostradën “Ibrahim Rugova

Aksidenti tragjik në një garë automobilistike që ndodhi në Autostradën “Ibrahim Rugova” në muajin dhjetor të vitit të kaluar, pati për pasojë tre persona të vdekur.