Postet nga: Hunter Biden

Hunter Biden, djali i presidentit Biden, shpallet fajtor për tri vepra penale

UILMINGTON – Djali i Presidentit Joe Biden, Hunter Biden u shpall fajtor të martën për tre vepra penale që lidhen me blerjen e një arme në vitin 2018 kur sipas ...

Prokuroria përfundon paraqitjen e argumenteve në gjyqin kundër Hunter Biden, djalit të presidentit të SHBA-së

Prokurorët federalë mbyllën të premten (07.06.2024) paraqitjen e argumenteve në çështjen kundër djalit të presidentit Joe Biden, Hunter Biden, me dëshmitarë të fundit në përpjekje pë...

Hunter Biden përballet me nëntë akuza penale në çështjen federale të taksave

Djali i presidentit amerikan Joe Biden, Hunter, po përballet me akuza të reja penale për dështimin për të paguar të paktën 1.4 milionë dollarë taksa ndë...

Hunter Biden, djali i presidentit amerikan, akuzohet për tri akuza federale për armë

Djali i presidentit Joe Biden, Hunter, është akuzuar penalisht për tri akuza të gënjeshtra kur bleu një armë zjarri, pasi paraprakisht një marrëveshje e propozuar për ...

Kërkohet që t'i ngritet aktakuzë djalit të Biden për blerje të armës

Prokurorët federalë do ta kërkojnë një aktakuzë kundër djalit të presidentit Biden, Hunter, deri në fund të këtij muaji për blerje të paligjshme të një ...

Prokurori i Përgjithshëm emëron prokuror të posaçëm në hetimet kundër Hunter Biden

Prokurori i Përgjithshëm, Merrick Garland, njoftoi se po emëron një prokuror të posaçëm në rastin kundër zotit Hunter Biden, duke thelluar hetimet ndaj djalit të ...

Djali i presidentit Biden pranon fajësinë për disa shkelje që të shmangë burgun

Hunter Biden, djali i presidentit amerikan, Joe Biden, pritet të deklarohet fajtor për dy shkelje tatimore, si dhe të pranojë se e ka poseduar një armë në mënyrë ...