Postet nga: faruk mujka

Faruk Mujka për largimin e asfaltit në parkun e qytetit në Mitrovicë: Vetëm u mbulua me një shtresë të dheut

Gjatë tetorit të vitit të kaluar, një ngjarje jo shumë e zakonshme kishte ndodhur në qytetin e Mitrovicës. Në mes të parkut të qytetit ishte shtruar asfalt.

Faruk Mujka konfirmon dorëheqjen nga posti i kryetarit të degës së LVV në Mitrovicë

Faruk Mujka, kryetar i degës së Lëvizjes Vetëvendosje në Mitrovicë, ka konfirmuar se ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë pas humbjes në zgjedhjet e 17 tetorit.

Komuna e Mitrovicë ka përfituar grant prej 324,073 euro nga DEMOS-i

Në kuadër të Grantit të Performancës, nënkryetari i kësaj komune Faruk Mujka, ka nënshkruar marrëveshjen për mirëkuptim dhe financim. Sipas njoftimit të ...

Reja e nënkryetarit të Komunës së Mitrovicës punësohet në teatrin e qytetit 

Elda Ahmeti, reja (nusja e djalit) e nënkryetarit të Mitrovicës së Jugut, Faruk Mujka është punësuar në Teatrin e Qytetit të Mitrovicës, “Muharrem Qena”. 

Pamje skandaloze: Nënkryetari i Mitrovicës nga VV në ndejën ku gjuhet me pistoletë

Numri dy i Komunës së Mitrovicës dhe kryetari i Degës së Lëvizjes Vetëvendosje në Mitrovicë, Faruk Mujka, u pa në një ndejë ku përveç ...

Nënkryetari i Mitrovicës flet rreth mungesës së emrit të romes 5-vjeçare në pllakën përkujtimore të masakrës në treg

Më 13 mars 2020, në Tregun e Gjelbër të Mitrovicës është ngritur një pllakë përkujtimore në kujtim të viktimave dhe të plagosurve të një sulmi me një granatë që ...

Nënkryetari i Mitrovicës shpjegon arsyet e devijimit të buxhetit për rrugën e Shalës së Bajgorës

Nënkryetari i Komunës së Mitrovicës së Jugut, Faruk Mujka ka shpjeguar para asamblistëve të Kuvendit Komunal arsyen e devijimit të buxhetit për rrugën pë...

Auditori: Mitrovica me 8 rekomandime të përsëritura vazhdimisht

Udhëheqës i departamenti të Auditimit në Zyrën Kombëtare të Auditimit (ZKA), Shkëlqim Xhema ka potencuar numrin e madh të rekomandimeve të cilat përsëriten ...