Postet nga: Enver Hoxha

Enver Hoxha Lirohet në Gjyqin për ‘Maica’

Enver Hoxha, projekt-menaxher i Divizionit për Prodhimin e Qymyrit në KEK është liruar nga akuza për keqpërdorim të pozitës, ose autoritetit zyrtar.

Shtyhet në Shtator Gjykimi i Enver Hoxhës

Enver Hoxhës, zyrtarit të KEK-ut të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare do t’i duhet  që përsëri të paraqitet në Gjykatën Themelore ...

Enver Hoxha Insiston se Është i Pafajshëm

I akuzuar për keqpërdorim të pozitës ose autoritetit zyrtar, Enver Hoxha, projekt-menaxher i Divizionit për Prodhimin e Qymyrit në KEK, sërish tha në Gjykatë se ...

Enver Hoxha Deklarohet i Pafajshëm në Gjyqin për ‘Maica’

Pas leximit të aktakuzës nga prokurorja, Enver Hoxha u deklarua i pafajshëm në Gjykatën Themelore të Prishtinës.

Libri i të Përndjekurit nga Kosova Turbullon Dashurinë për Enverin

Prezantimi i librit “Kosova dhe Enver Hoxha” më 13 tetor, në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, i cili paraqet dokumente historike të kohës së regjimit komunist në Shqipë...

Enveristët Kosovarë Mbajnë Lart 'Zjarrin e Revolucionit'

Pak minuta larg qendrës së qytetit të Ferizajt, në ndërtesën e gjimnazit të parë të vitit 1938 në këtë qytet, mes shkurresh dhe pemësh që bë...

Papa Françesk Lumnon Martirët e Komunizmit në Shqipëri

Kisha Katolike në Shqipëri njoftoi të enjten se 38 martirë të fesë të kohës së komunizmit do të lumnohen në Romë këtë vit.

Zgjimi Shpirtëror

Unë linda në një vend ku e përshpirtshmja qe e ndaluar. Besimi konsiderohej reaksionar në Shqipërinë e vitit 1982. Ai ndalonte progresin, të linte të prapambetur. Kështu, në...