Postet nga: cmimi i derivateve

Çmimi maksimal i shitjes së karburanteve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar se çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.57 euro ...

Çmimi maksimal i shitjes së karburanteve për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.60 euro për litër, për benzinë është 1.35 euro dhe çmimi ...

Çmimi i derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka bërë me dije se çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës për ditën e sotme ...

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.68 për litër, për benzinë është 1.35 euro dhe çmimi maksimal ...

Këto janë çmimet e derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për datën 12 shtator.

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka bërë të ditur çmimin maksimal të lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë.

Çmimet e derivateve, nafta më shtrenjtë, benzina më lirë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë respektivisht Departamenti për Rregullimin e Tregut të Naftës, të shtunën ka publikuar çmimet e produkteve të naftës.

Çmimi i naftës rritet për 1 cent, benzina e gazi mbesin në çmime të njëjta

Sot çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve është 1 euro e 86 centë për litër, për benzinë është 1 euro e 74 centë ...