Postet nga: Austria

Thaçi: Presidencën e BE-së e merr një tjetër shtet mik i Kosovës

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka thënë se presidencën e BE-së tani e merr Austria, një shtet tjetër mik i Kosovës.

Motoja me të cilën do të udhëhiqet Presidenca e BE-së

Nga nesër presidencën e radhës së Bashkimit Evropian e merr Austria, e cila do ta udhëheq këtë institucion për gjashtë muaj Menaxhimi i çështjes ...

Kurz: Austria nuk Ndryshon Qëndrim ndaj Kosovës

Kancelari austriak Sebastian Kurz ka thënë sot se Austria e ka pranuar pavarësinë e Kosovës dhe ai qëndrim nuk do të ndryshojë.

Ambasadori: Austria Nuk Ka Ndryshuar Qëndrim Rreth Kosovës

Ambasadori i Austrisë në Kosovë, Gernot Pfandler, ka reaguar pas informacioneve të publikuara nga mediat kosovare dhe ato serbe rreth qëndrimit të zëvendëskancelarit austriak rreth Kosovës ...

Skender Hyseni: Absurde Fletarrestet e Serbisë

Skender Hyseni, ministri i Punëve të Brendshme pas takimit me homologun e tij austriak Wolfgang Sobotka, foli mes tjerash edhe për fletarrestet e Serbisë nëpërmjet INTERPOL-it ...

Mos u Nisni Ilegalisht në Austri, Porosit Ministri

Dhuna nuk është zgjidhje dhe vendimet e marra në Bruksel duhet të zbatohen, janë porositë kryesore që iu dhanë ministrit të jashtëm të Kosovës, Hashim Thaçi, nga ...

Të Mirat e Kodit që Mungoi

Edita Tahiri, Ministrja për Dialog, në fillim të kësaj jave bëri të ditur se Austria ka aplikuar në Organizatën Ndërkombëtare të Telekomunikacionit (ITU) pë...