Postet nga: Armët bërthamore

SHBA-ja dhe Rusia bisedojnë për kontrollin e armëve bërthamore

 

SHBA-ja dhe Rusia do të bisedojnë për kontrollin e armëve bërthamore

Përfaqësuesit e Shteteve të Bashkuara dhe të Rusisë do të takohen javën e ardhshme në Austri, për të biseduar për kontrollin e armëve.

SHBA-ja nuk po planifikon tërheqjen nga një traktat i armëve bërthamore me Rusinë

Shtetet e Bashkuara nuk presin të tërhiqen nga marrëveshja START-i i Ri me Rusinë, e vetmja marrëveshje e armëve bërthamore që mbetet akoma në fuqi ...

OKB-ja shtyn konferencën për rishikimin e traktatit për armët bërthamore

Kombet e Bashkuara kanë njoftuar se është shtyrë konferenca për rishikimin e Traktatit për Mospërhapjen e Armëve bërthamore, për shkak të pandemisë së koronavirusit.

A do të prishet marrëveshja bërthamore me Iranin?

 

Apeli i Papës nga Nagasaki: Të eliminohen armët bërthamore!

Papa Françesku ka dënuar përdorimin e armëve bërthamore dhe e ka cilësuar atë si “krim”.

Rusia zotohet se do të krijojë armë të reja bërthamore

Shefi për çështje bërthamore në Rusi, është zotuar se ky shtet do të vazhdojë të zhvillojë armë të reja, teksa janë varrosur pesë studiues që kanë vdekur si ...

Koreja e Veriut rindërton vendin e nisjes së raketës Sohae

Pamje të reja satelitore kanë treguar se Koreja e Veriut ka rindërtuar një vend për lëshimin e raketave e që më parë kishte premtuar se do ta ...