Postet nga: Armët bërthamore

Rusia tërhiqet nga Traktati i Forcave Bërthamore

 

Takohen diplomatët e pesë fuqive bërthamore të botës

Shtetet e Bashkuara kanë bërë thirrje për më shumë transparencë nga Rusia dhe Kina lidhur me programet e tyre bërthamore, pasi diplomatët nga pesë fuqitë kryesore ...

SHBA synon të bllokojë tentimet e Rusisë për ruajtje të paktit për Armët

Bërthamore Shtetet e Bashkuara janë duke synuar të bllokojnë tentimet e Rusisë për të organizuar një votim në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara me që...

Koreja V. ‘po punon në ndërtimin e raketave të reja balistike’

Satelitët spiunë të Shteteve të Bashkuara kanë vënë re aktivitet të vazhdueshëm në një objekt të Koresë së Veriut, ku janë prodhuar raketat e para balistike ndë...

Trump thotë se sërish mund të arrihet marrëveshje e re bërthamore me Iranin

Dy ditë pas polemikave e “kërcënimeve” të dyanshme nga pala e presidentit iranian Hassan Rouhani dhe presidentit amerikan Donald Trump, ky i fundit thotë se është i gatshë...

Koreja V. nis çmontimin e një objekti të raketave balistike

Imazhet satelitore, të para nga grupi i monitoruesve në SHBA "38 North", tregojnë se Koreja e Veriut ka nisur çmontimin e disa objekteve kyçe në vend, që janë përdorur ...

Rusia “rinovon” bunkerin e armëve bërthamore?!

Fotografi satelitore, të publikuara së voni, sugjerojnë se Rusia ka rindërtuar një bunker të magazinimit të armëve në Kaliningrad – enklavë e saj në Detin Baltik – dhe se po ...

SHBA "nuk do ta lejojë Iranin" të zhvillojë armë bërthamore

Shtetet e Bashkuara paralajmëruan se Uashingtoni nuk do ta lejojë Iranin të zhvillojë armë bërthamore, pasi Republika Islamike tha se planifikon të rrisë kapacitetin e pasurimit të uraniumit.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!