Postet nga: Ardian Mehmeti

Të akuzuarit i mohojnë akuzat e Prokurorisë rreth planeve për sulme terroriste e shitblerjen e armëve

Në gjykimin e të akuzuarve për veprat që lidhen me terrorizëm Ardian Mehmeti, Valon Shala, Genc Selimi, Musli Hyseni dhe Nuredin Sylejmani, u dha fjala përfundimtare.

I akuzuari për terrorizëm: Në Siri shkova pasi i përcolla qëndrimet e imamëve

Ardian Mehmeti njëri nga të akuzuarit për vepra që lidhen me terrorizëm gjatë fjalës përfundimtare të tij tha se në Siri kishte shkuar pasi i ...

Gjyqtari në trajnim, dështon gjykimi për terrorizëm

Trajnimi jashtë vendit i gjyqtarit Agim Kuçi ka ndikuar që gjykimi për terrorizëm të dështoj të mbahet siç ishte planifikuar sot.

I akuzuari për terrorizëm rrëfehet para gjykatës si i bleu armët

Nuredin Sylejmani njëri nga të akuzuarit për vepra që lidhen me terrorizëm gjatë dhënies së mbrojtjes ka treguar për takimin në të cilin ishte bë...

Polici zbulon planet terrorriste për ta liruar nga burgu imamin Shukri Aliu

Në gjykimin e të akuzuarve për vepra që lidhen me terrorizëm Ardian Mehmeti, Valon Shala, Genc Selimi, Musli Hyseni dhe Nuredin Sylejmani, në cilësi të dëshmitarit ...

Video-incizimet e takimeve të të akuzuarve me policët e infiltruar lëshohen në Gjykatë

Në gjykimin e të akuzuarve për vepra që lidhen me terrorizëm Ardian Mehmeti, Valon Shala, Genc Selimi, Musli Hyseni dhe Nuredin Sylejmani, janë lëshuar video-incizimet e të ...

Tre ekspertë e një dëshmitar okular dëshmuan në gjykimin për terrorizëm

Në gjykimin ndaj të akuzuarve për vepra që lidhen me terrorizëm Ardian Mehmeti, Valon Shala, Genc Selimi, Musli Hyseni dhe Nuredin Sylejmani, janë dëgjuar tre ekspertë dhe ...

Prokurori i EULEX-it largohet nga rasti për terrorizëm

Në gjykimin ndaj të akuzuarve për vepra që lidhen me terrorizëm Ardian Mehmeti, Valon Shala, Genc Selimi, Musli Hyseni dhe Nuredin Sylejmani, është ndërruar prokurori i çështjes.