Postet nga: Anketa

Anketa e PIPS-it: Më pak se 2 për qind e qytetarëve e mbështesin AKR-në e Pacollit

Instituti i Prishtinës për Studime Politike (PIPS) në anketën “Politika Ndërkombëtare dhe Partitë Politike: Perceptimet e Qytetarëve të Kosovës” ka shfaqur edhe vlerë...

Liderja e preferuar e kosovarëve Merkel, serbët e vlerësojnë Putinin

Instituti i Prishtinës për Studime Politike (PIPS) ka publikuar anketën “Politika Ndërkombëtare dhe Partitë Politike: Perceptimet e Qytetarëve të Kosovës”, e cila është ...

Anketa e VV-së e nxjerr Kurtin kryeministër

Lëvizja Vetëvendosje në një konferencë për media ka bërë publike të gjeturat e anketës së radhës të kësaj partie të bërë në ...

Mjekët ankohen për dhunë verbale e fizike

Mjekët në Kosovë thonë se janë viktimë e dhunës verbale apo fizike në vendin e punës.

Anketë: A duhet të vazhdojnë punimet në rrugën Deçan- Plavë?

Rruga e cila e lidh Deçanin me qytetin e Plavës në Mal të Zi është shndërruar në arenë polemikash mes zyrtarëve të lartë të qeverisë dhe ...

AKTIV: Çdo i treti qytetar i komunitetit serb mendon të largohet nga Kosova

Sipas anketës së fundit të OJQ-së AKTIV, çdo i treti pjesëtar i komunitetit serb do të largohet nga Kosova brenda një periudhe 3-vjeçare.

Çka u ofron Gjilani të rinjve?

Gjilani gjendet në pjesën lindore të Kosovës, rreth 46 kilometra larg nga kryeqyteti Prishtina dhe është një nga shtatë komunat e mëdha të Republikës se Kosovës.

Anketa: Shqipëria Miqësore, Serbia Kërcënim

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë ka shpalosur sot rezultatet e Barometrit Kosovar të Sigurisë, Edicionit Special për Politikë të Jashtme dhe Dialog me Serbinë.