Postet nga: AKP-ja

Qytetari nga Rahoveci pretendon se AKP ia shiti pronën e tij

Besnik Thaçit nga fshati Qifllak i Komunës së Rahovecit i ka dalë një problem me Agjencinë Kosovare të Privatizimit, pasi pretendon se AKP-ja ia ka shitur një bashkë...

'Aksham pazari' me pronat shoqërore

Nga procesi i privatizimit të pronave shoqërore në Kosovë, pati çmime të ndryshme, madje në disa raste shumë të ulëta. Një ari sipërfaqe në Kosovë u shit ...

Shukri Buja kishte blerë nga AKP-ja 12 hektarë tokë me vlerë 48 mijë euro

Ish- kryetari i Lipjanit, Shukri Buja, në vitin 2005 i kishte blerë nga Agjencioni Kosovar i Privatizimit (AKP) 12.9 hektarë tokë bujqësore për 48 mijë euro.

Haradinaj privatizoi 200 hektarë tokë të shtetit me çmim 3.75 euro për ari

Kryetari i AAK-së dhe ish kryeministi i vendit, Ramush Haradinaj në vitin 2009 kishte blerë një ari tokë për 3,75 euro nga Agjencioni Kosovar i Privatizimit.

Kompania e lidhur me ambasadorin Wisner e mbron AKP në arbitrazhin e iniciuar nga Sharrcem

‘Sharr Betelaingnung Gmb’, pronare e fabrikës së Cimentos “SharrCem”, e ka dërguar në arbitrazh Agjencinë Kosovare të Privatizimit për gjobën e vendosur prej 9.4 milionë euro në ...

AKP-ja shpalli shitjen e asteve të ndërmarrjeve përmes likuidimit

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP), ka njoftuar se zyrtarisht ka shpallur shitjen e aseteve përmes likuidimit nr.47.

Shkelje të Shumta në AKP për Tenderin për Sigurim Fizik të Objekteve

Punësimi i tyre është bërë pas dështimit të AKP-së për të finalizuar tenderin për sigurimin fizik të objekteve, për shkak të shkeljeve ligjore që ...

Bllokimi nga Policia i Lokalit të Uzurpuar

Bllokimi nga Policia i Lokalit të Uzurpuar

Policia e Kosovës i ka paralajmëruar shfrytëzuesit e lokalit në qendër të Prishtinës se nëse i qasen pronës do arrestohen.