array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Fatrion Ibrahimi

Fatrion Ibrahimi

Fatrion Ibrahimi ka filluar karrierën e tij si kameraman nga viti 2009 në KTV në Prishtinë, pastaj për 4 vite të tjera ka punuar si “freelancer” në bashkëpunim me produksione të ndryshme vendore dhe ndërkomëbtare. Fatrioni ka marr pjesë edhe në shumë xhirime të karakterit artistik, përfshi filma dokumentarë, filma të metrazhit të gjatë dhe të shkurtër, spote të ndryshme etj. Ai iu bashkua ekipit në vitin 2016.