Coronavirus: Atmosfera e Prishtinës në fotografi

Kryeqyteti i vendit ka kaluar ditën e parë me pjesën më të madhe të aktiviteteve biznesore e kultorure të ndaluara.

Masat e ndërrmarra nga qeveria për mbylljen e dyqaneve pas lajemve për rastet e para të virusit corona janë vërejtur edhe në rrugët e Prishtinës.

Trafik i pakët dhe lëvizje të kufizuara e kanë shoqëruar gjatë tërë ditës kryeqytetin.

Atmosfera në Prishtinë ndiqet edhe në fotografi.