Postet nga: shukri jashari

Nëntë ditë kërkim e ankth për trupat e policëve në Lepenc

Përderisa kishin kryer një detyrë e cila u ishte caktuar, në të kthyer, dy pjesëtarët e Policisë së Kosovës nga rajoni i Ferizajt, Armend Trena dhe ...

Kryeprokurori Jashari flet për gjendjen e veturës me të cilën policët ranë në Lepenc

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Ferizajt, Shukri Jashari, tha se sipas provave të siguruara deri më tani rasti i dy policëve tashmë të ndjerë, Armend Trena e Malsor Dashi, ë...

Kryeprokurori i Ferizajt flet për gjetjen e trupit të pajetë në Lepenc

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Ferizaj, Shukri Jashari, konfirmoi për KALLXO.com gjetjen e një trupi të pajetë të një personi në kërkimet e sotme të ekipeve të ...

Prokuroria pret raportet për policin e vdekur dhe veturën e rënë në Lepenc

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Ferizaj, Shukri Jashari tha për KALLXO.com se ende nuk kanë marrë raportin nga Instituti i Mjekësisë Ligjore dhe nga ekspertiza që i ë...

Kryeprokurori i Ferizajt flet për dyshimet rreth rastit të policëve të zhdukur

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Ferizajt, Shukri Jashari, tha se trupi i pajetë i policit Malsor Dashi është nisur për në Institutin e Mjekësisë Ligjore në Prishtinë pë...

Kryeprokurori i Ferizajt shkon në vendin ku u gjet trupi i policit

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Ferizajt, Shukri Jashari, ka shkuar në vendin ku rreth orës 15:45 është gjetur trupi i pajetë i njërit prej dy policëve të zhdukur ...

Jashari: Nuk kemi asgjë në lidhje me sinjalet e telefonave të dy policëve

Kryeprokurori i Prokurorisë në Ferizaj, Shukri Jashari ka folur për KALLXO.com në lidhje me raportimin e mediave për sinjalet e telefonave të kapur nga Posta dhe Telekomi ...

Kryeprokurori: Vrasja në Ferizaj Ndodhi për Borxhin e një Makine

Shukri Jashari, kryeprokuror i Ferizajt tha për KALLXO.com se vrasja e mbrëmshme e një personi në këtë qytet ndodhi për shkak të një borxhi rreth ...