Postet nga: Prishtina Ticket

Kompania kosovare ofron zbritje speciale për bileta udhëtimesh

Nëse jeni duke planifikuar të udhëtoni gjatë pranverës ose verës nga Gjermania, Zvicra, Sllovenia, Suedia ose Luxemburgu drejt Prishtinës ose anasjelltas, këtë gjë mund ...

Muaji mars me risi në Aeroportin e Prishtinës!

Fundi i muajit mars do të sjellë risi në Aeroportin e Prishtinës. Nga data 24.03.2024, të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të udhëtojnë në drejtim të Luxemburgut do ...

Ofertë speciale, udhëto nga Gjermania drejt Prishtinës për vetëm 99 euro

 

Nga kjo datë mund të udhëtoni nga Prishtina drejt këtij vendi përplot histori!

Të gjithë pasagjerët që duan të udhëtojnë prej Prishtinës drejt Luxemburgut, nga data 24 mars 2024 do të kenë mundësi që ta bëjnë një gjë të tillë ...

Po planifikoni të udhëtoni, mos e humbisni këtë mundësi!

Pasi ditë më parë njoftoi se në listën e destinacioneve ka shtuar destinacione si Luxemburgu, Halmstadi dhe ka rikthyer fluturimet drejt qytetit të Vaxjos, kompania e njohur kosovare, Prishtina ...

Aeroportit të Prishtinës i shtohet edhe një destinacion i ri

Prishtina Ticket njofton se nga data 5 prill 2024, fluturimet drejt qytetit të bukur të Växjös do të rikthehen si fluturime të rregullta.

Risi tjetër nga Aeroporti i Prishtinës pas liberalizimit të vizave

Duke filluar nga data 31 mars 2024, Prishtina Ticket shton destinacionin më të ri, Prishtinë-Halmstad-Prishtinë.

Lubjana destinacion i paharrueshëm

Drejt Lubjanës mund të udhëtoni dy herë në javë, çdo të hënë dhe të premte, direkt nga Aeroporti i Prishtinës.