Postet nga: “Mirëdita

Serbia urdhëron “të ndërpritet” festivali “Mirëdita, dobar dan”

Zëvendëskryeministri i Serbisë dhe ministri i Brendshëm, Ivica Daçiq, njoftoi se Ministria e Brendshme ka lëshuar një urdhër për ndalimin e tubimit në ...

Nga data 27 deri më 29 qershor në Beograd do të mbahet festivali 'Mirëdita, dobar dan!'

Edicioni i sivjetëm i Festivalit "Mirëdita, dobar dan!" do të mbahet nga data 27 deri më 29 qershor 2024 në Beograd - Serbi.

Protesta e të djathtëve kundër festivalit ‘Mirëdita’ në Beograd

Aktivistët e Partisë Demokratike të Serbisë (DSS) me orientim të djathtë, më 25 maj, organizuan një protestë në Beograd, ku në të njëjtën ditë hapet festivali “Mirëdita, ...

Sot nis edicioni i tetë i 'Mirëdita, dobar dan!'

Edicioni i tetë i “Mirëdita, dobar dan!” hapet sot në ora 18:30 në Kino Armata në Prishtinës, me shfaqjen e filmit dokumentar, “Hold me right” (Më shëro) të ...

‘Mirëdita, dobar dan!’ sjell këtë muaj skenën kulturore serbe në Prishtinë

Edicioni i tetë i "Mirëdita, dobar dan!" do të sjellë këtë muaj në Prishtinë skenën kulturore serbe.

‘Mirëdita, dobar dan!’, mes protestave dhe bashkëpunimit ndërkulturor

Kryeqyteti i Serbisë, Beogradi edhe kësaj here ishte nikoqir i festivalit të gjashtë kulturor ‘Mirëdita, dobar dan!’.

Filmi ‘Nëntori i ftohtë’ hap edicionin e gjashtë të Festivalit 'Mirëdita, Dobar Dan!’

Filmi kosovar “Nëntori i ftohtë”   me regji të Ismet Sijarinës do të hapë edicionin e gjashtë të Festivalit “Mirëdita, dobar dan!’ që hapet nesër, më 29 maj 2019 ...

Nga 29 maji deri më 1 qershor në Serbi do të mbahet festivali “Mirëdita, dobar dan!”

Organizatorët e Festivalit “Mirëdita, dobar dan!”, kanë bërë të ditur që edicioni i gjashtë do të mbahet nga 29 maj deri më 1 qershor, 2019.