Postet nga: “let’s do it Kosova”

Ndahen çmimet për storiet më të mira për mjedisin

Në kuadër të fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën”, Let’s Do It Kosova, në bashkëpunim me Asociacionin e Gazetarëve të Kosovës (AGK), në një ceremoni ...

Reshitaj: 300 deponi ilegale janë shkatërruar në Kosovë

Organizata Let’s do it Kosova në bashkëpunim me organizatën ‘’Paqja studentore’’ dhe me përkrahjen e Universitetit të Prishtinës, Zyrën e Kryeministrit dhe Ministrinë e ...

Largohen mbi 15 Kamionë Mbeturina

Let’s Do It Kosova ka organizuar sot aksion pastrimi në fshatin Lubovë të Istogut, ku janë larguar më shumë se 15 kamionë me mbeturina.

Aksionit të Pastrimit i Bashkohet edhe Kryetari i Komunës

Let’s Do It Kosova organizon sot aksion pastrimi në fshatin Lubovë të Istogut.

Një Lagjeje të Gjakovës i Hiqen Mbeturinat

Lagjja Berkoc e Gjakovës do të pastrohet nga mbeturinat nga një aksion i Let’s Do It Kosova.

Politikanët Ndihmojnë Pastrimin e Suharekës

“Let’s Do It Kosova” bashkë me “Kawa Group” do të zhvillojnë sot një aksion pastrimi në Suharekë.

Aksion Pastrimi në Stanishor të Gjilanit

Let’s Do It Kosova nesër organizon aksion pastrimi në fshatin Stanishor të Gjilanit, ku pritet të marrin pjesë qindra vullnetarë.

Fëmijët Mësojnë si t’i Klasifikojnë Mbeturinat

Besnik Shabiu nga Iniciativa “Let’s do it Kosova” ka thënë për KALLXO.com se ky aktivitet po fokusohet në menaxhimin e mbeturinave.