Postet nga: Klinika e Gjinekologjisë

QKUK Jep Detaje për Zjarrin në Klinikën e Gjinekologjisë

Zjarrfikësit, Policia si dhe ekipet tjera të sigurimit të QKUK-së kanë ndërhyrë sot rreth mesdite në Klinikën e Gjinekologjisë pasi aty kishte shpërthyer një zjarr.

Mbi 8.000 Lindje në Klinikën e Gjinekologjisë

Nga 1 janari i këtij viti e deri tani në Klinikën e Gjinekologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës janë kryer 8 mijë e 115 lindje.

QKUK Gjinekologu Konfrontohet me Burrin e Pacientes

Zyra për Informim e QKUK  ka konfirmuar se ka pasur një mosmarrëveshje mes një doktori të klinikës dhe një pale.

Rasti i Lindjes në Pllaka Dënohet me Vërejtje

Stafi që neglizhoi lindjen e një fëmije në Klinikën e Gjinekologjisë  është dënuar me vërejtje me shkrim nga Komisioni  Disiplinor në QKUK .

Skandali në Gjinekologji, Mjekët në Komision Disiplinor

Sipas zyrës së drejtorit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Curr Gjocaj, komisioni i formuar nga ky institucion ka rekomanduar masa për procedim në Komision ...

QKUK po Hulumton Dyshimin për një Lindje pa Përkujdesje

Qendra Klinike Universitare e Kosovës njofton se Zyra e Drejtorit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës ka kërkuar të hulumtohet rasti i një gruaje e ...

Burri i Motrës Medicinale Sulmon Rojën e QKUK-së

Në  përleshjen e cila ka ndodhur mëngjesin e sotëm i përfshirë është  burri i njërës nga motrat meridicinale që punon në Klinikën e ...