Postet nga: gjina zeqiri

Gjykata liron nga akuzat gjinekologen Gjina Zeqiri

Gjykata në Prishtinë e ka liruar nga akuzat Gjina Zeqirin, gjinekologen e akuzuar për transplantim të organeve dhe qelizave njerëzore.

Rrëfimi i infermieres që punoi për klinikën e të akuzuarës Gjina Zeqiri

 

Gjykimi i Gjina Zeqirit, dëshmitari tregon si i çonte paratë e të akuzuarës në bankë

Në gjykimin e Gjina Zeqirit, e akuzuar për trajtim të pandërgjegjshëm mjekësor dhe për transplantim të kundërligjshëm dhe trafikim të organeve dhe qelizave ...

Bllokada Kosovë- Serbi u mundëson të arratisurve ta shijojnë lirinë

Kur erdhi koha që mjeku kosovar Lutfi Dervishi dhe i biri i tij Arbani ta vuajnë dënimin me burg në vitin 2016 për një nga krimet më të tmerrshme ...

Çiftet rrëfejnë sfidat dhe për paratë e shpenzuara nga dëshira për të pasur një djalë

Në shqyrtimin gjyqësor në rastin e gjinekologes Gjina Zeqiri, e cila nga Prokuroria akuzohet për veprat penale të trajtimit të pandërgjegjshëm mjekësor si dhe atë ...

Gjina Zeqiri Fton Pacientët Kosovarë në Bosnjë

Gjinekologia e cila është në arrati pasi që kërkohet nga shteti i Kosovës për thyerje të profesionalizmit dhe punë pa leje të Komisionit për Frytnim të ...

Inspektorati Tregon Shkeljet që i Gjeti te Gjina Zeqiri

Sipas saj inspektimet e bëra nga inspektorët tregojnë se Zeqiri nuk ka punuar duke u bazuar në ligj.

Historia e Mbylljes së Spitalit të Gjina Zeqirit

Në atë kohë mediat raportuan se shtatzania artificiale në Kosovë punohej në kundërshtim me ligjet në fuqi se qelizat vezë dhe spermatozoidet e dhuruara nuk kanë prejardhje të kontrolluar; ...