Postet nga: Gezim Ademi

Në Gjykatë shikohen pamjet e masave të fshehta të përdorura ndaj ortopedit të akuzuar për ryshfet

Sabit Sllamniku, i akuzuar për marrje ryshfeti dhe keqpërdorim detyre si kryetar i Komisonit për vlerësimin e invaliditetit, është ballafaquar me masat e fshehta të Prokurorisë ...

Dosja ndaj tre zyrtarëve të Komunës së Obiliqit të akuzuar se lejuan ndërtime në tokat bujqësore

Tre zyrtarët e Komunës së Obiliqit, Merita Simnica, Burim Gërguri, Ibrahim Krasniqi, të akuzuar nga Prokuroria për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtarë kanë ...

25 vjet burgim për babanë e akuzuar për vrasjen djalit

Gjykata e Prishtinës në aktgjykimin e shpallur sot me 08.03.2024 e ka dënuar me dënim unik prej 25 vitesh Naim Smajlin, i cili akuzohet se vrau djalin e tij.

Gjykimi ndaj ortopedit të akuzuar se ishte kapur nën masa të fshehta duke marrë ryshfet

Sabit Sllamniku i akuzuar për marrje ryshfeti dhe keqpërdorim detyre si Kryetar i Komisonit për vlerësimin e invaliditetit është ballafaquar me dëgjimin e dy dë...

Gjykata vendos ndaj ish-drejtorit të Sekretariatit të KPK-së, Lavdim Krasniqi

Ish-drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës Lavdim Krasniqi është liruar nga akuzat e Prokurorisë për ushtrim ndikimi në bashkëkryerje dhe mosraportim të pasurisë.

Gjykata vendos për të akuzuarit për tentim vrasje të avokatit Gazmend Halilaj - VIDEO

Në Gjykatën e Prishtinës sot u bë shpallja e aktgjykimit ndaj Ibrahim Lushtakut dhe Xhelal Zeqirit, të akuzuar për vrasjen në tentativë të avokatit Gazmend Halilaj.

Gjykimi ndaj ish-drejtorit të Sekretariatit të KPK-së, dëshmitari tregon për shitblerjen e banesës nga i akuzuari Lavdim Krasniqi

Ish-drejtori i Sekretarit të KPK-së Lavdim Krasniqi, ish-asistentja e këtij të fundit Marigona Berisha dhe Flora Doda u paraqitën edhe një herë tjetër në Gjykatën e ...

Ardian Krasniqi i paarritshëm për Gjykatën, veçohet procedura ndaj tij

Në Gjykatën e Prishtinës sot u mbajt seanca e parë e rigjykimit në rastin ku ish ish-drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi, ...