Postet nga: Emisioni TEMA

“Mbrojtja Civile”, Shërbyes apo Banditë?

“Mbrojtja Civile”, Shërbyes apo Banditë?

Formacioni në veri të Mitrovicës “Mbrojtja Civile”, i formuar në vitin 2006, në kohën kur në Serbi ishte qeveria e Vojisllav Koshtunicës, llogaritet t’i ketë mbi 700 pjesë...

Jeta në Kosovë Diskuton për Integrimin e Strukturave Paralele

Jeta në Kosovë Diskuton për Integrimin e Strukturave Paralele

“Jeta në Kosovë” do të transmetohet emisioni i radhës “Tema” ku do të diskutohet për aspektin e sigurisë, në veçanti për integrimin e strukturave të sigurisë ...

Jeta në Kosovë Diskuton për Integrimin e Strukturave Paralele

Jeta në Kosovë Diskuton për Integrimin e Strukturave Paralele

Të enjten në “Jeta në Kosovë” do të transmetohet emisioni i radhës “Tema” ku do të diskutohet për aspektin e sigurisë, në veçanti për integrimin e ...

BE-ja Mundëson Jotransparencën e Dialogut Kosovë – Serbi

BE-ja Mundëson Jotransparencën e Dialogut Kosovë – Serbi

Bisedimet ndërmjet Republikës së Kosovës dhe asaj të Serbisë për normalizimin e marrëdhënieve, si dhe për çështjet jetike që kanë të bëjnë ...

Eksodi Kosovar

Eksodi Kosovar

Këtë javë do të pyesim se çka po ndodh me eksodin kosovar?

Marrëveshja që Ndëshkon Qytetarët dhe Favorizon Kompanitë e Sigurimeve

Duket se lëvizja e lirë e qytetarëve në të dy anët e kufirit mes Kosovës dhe Serbisë do të nisë të realizohet në fillim të vitit 2015, ...

Serbë e Shqiptarë Debatojnë Për Sportin e Ndikuar Nga Politika

Serbë e Shqiptarë Debatojnë Për Sportin e Ndikuar Nga Politika

Zyrtarë sportivë, komentatorë dhe aktivistë të të drejtave të njeriut kanë shprehur zhgënjimin e tyre se ndeshja futbollistike në mes të Serbisë dhe Shqipërisë ka tendosur ndjenjat në ...

Kosova e Serbia debatojnë për Trepçën dhe varshmërinë ekonomike

Kosova e Serbia debatojnë për Trepçën dhe varshmërinë ekonomike

27.5.2013 - Në vazhdën e dialogut jo-formal Prishtinë-Beograd, ekonomistët flasim për shkëmbimin dhe ndërvarshmërinë ekonomike mes Kosovës dhe Serbisë, importin dhe eksportin e ...