Postet nga: Emisione

MËRGIMTARËVE U VIDHEN MAKINAT

MËRGIMTARËVE U VIDHEN MAKINAT

“Drejtësia në Kosovë” ju sjell hulumtimin për makinat e vjedha  të mërgimtarëve. Mujë Qerimi, mërgimtar nga Zvicra, ka rrëfyer për vjedhjen e makinë...

Fazat e Hershme të Regresit

Fazat e Hershme të Regresit

Jeta në Kosovë’ ka analizuar Raportin  e Progresit për Kosovën të publikuar ditë më parë.

UNESCO dhe Çorapet e Leshta të Majlinda Kelmendit

UNESCO dhe Çorapet e Leshta të Majlinda Kelmendit

Me një termin më të shkurtër se zakonisht për shkak të skemës programore të RTK-së, emisioni “Jeta në Kosovë” sonte do të sjellë një kolazh ...

Kanabis ‘Made in’ Kosova

“Drejtësia në Kosovë” ju sjell reportazhin ekskluziv  për  kultivimin e kanabisit.

VISAR MORINA: SHEMBULL I SUKSESIT

VISAR MORINA: SHEMBULL I SUKSESIT

Emisioni “Jeta në Kosovë” sot i kushtohet filmit “Babai”, kandidatit kosovar për "Oskar" në kategorinë e “Filmit më të Mirë të Huaj”.

‘Jeta në Kosovë’ Diskutoi për Testin e Maturës

‘Jeta në Kosovë’ Diskutoi për Testin e Maturës

‘Jeta në Kosovë’ diskutoi për Testin e Maturës 2015. Si ka shkuar ky test dhe cilat janë të gjeturat kryesore? A ka dallime nga testi i vitit të kaluar? ...

A ka Prishtina zonë historike?

A ka Prishtina zonë historike?

"Jeta në Kosovë” do të ndiqni debatin për trashëgiminë kulturore të Prishtinës.

Trashëgimia e Fasaduar e Prishtinës Sonte në ‘Jeta në Kosovë’

Trashëgimia e Fasaduar e Prishtinës Sonte në ‘Jeta në Kosovë’

Sonte në “Jeta në Kosovë” do të ndiqni debatin për trashëgiminë kulturore të Prishtinës.