Postet nga: çeki

Çekia rikthen gjendjen e jashtëzakonshme nga 5 tetori

Qeveria e Republikës Çeke miratoi propozimin që ky vend të rikthehet në gjendje të jashtëzakonshme nga 5 tetori, për të luftuar rritjen e mprehtë të numrit të rasteve ...

Çekia rihap të gjithë kufijtë me Gjermaninë dhe Austrinë

Republika Çeke do t’i rihapë të gjithë kufijtë me Gjermaninë dhe Austrinë, nga data 26 maj, edhe pse udhëtimi i turistëve të huaj do të mbetet i kufizuar, ...

Moska i konsideron shpifje raportimet e një mediumi çek rreth një komploti

Rusia e ka konsideruar shpifje raportimin e një mediumi çek rreth supozimeve për një komplot të helmimit të zyrtarëve të Pragës, duke përfshirë edhe kryetarin e ...

EULEX ndihmon kthimin e 12 kosovarëve nga Polonia dhe Çekia

12 shtetas kosovarë janë kthyer sot në Kosovë nga Polonia dhe Çekia.

Një imam në Çeki dënohet për terrorizëm

Një ish-udhëheqës mysliman në Pragë u dënua me dhjetë vjet burgim, pasi u gjet fajtor për pjesëmarrje në një grup terrorist dhe financim të terrorizmit, ...

Gratë nga Çekia përpiqen t’i mposhtin populistët

Gratë janë akoma të nënpërfaqësuara në politikën ҫeke, por një valë e re e aktivizmit ngjall shpresën që ditët e hegjemonisë mashkullore mund të ...

Çeki, disa të vrarë nga të shtënat në një spital

Gjashtë njerëz janë vrarë nga të shtënat në një spital universitar në Ostravë të Republikës së Çekisë, kanë njoftuar autoritetet lokale.