Postet nga: AME

Kryeministri Kurti shkarkon Fadil Kodrën (Dokument)

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, e ka shkarkuar nga pozita e drejtorit të Agjencisë për Menaxhimin Emergjent, Fadil Kodrën.

AME rekomandon qytetarët për kujdes të shtuar për shkak të reshjeve

Agjencia e Menaxhimit Emergjenet ka apeluar tek qytetarët që të kenë kujdes më të shtuar me qëllim të evitimit të rrezikut nga vërshimet (përmbytjet) si pasojë ...

Gjendja e zjarreve nëpër Kosovë sipas Agjencisë së Menaxhimit Emergjent

Agjencia e Menaxhimit Emergjent (AME) ka njoftuar se ende ka vatra të zjarrit të cilat nuk kanë pushuar akoma.

Ministria e Punëve të Brendshme hap konkurs për zjarrfikës

Agjencia e Menaxhimit Emergjent në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme ka hapur konkurs për 12 zjarrfikës dhe 4 zjarrfikës-vozitës.

Xhelal Sveçla: E kam dërguar në hetuesi çështjen e pagave shtesë për punëtorët e AME-së 

 

KFOR-i vullnetarisht ndihmoi në shuarjen e zjarrit dje në Prishtinë

Në zjarrin e rënë tek tregu i gjelbër në zonën Industriale në Prishtinë janë përfshirë katër depo dhe janë lënduar dy persona.

Kriza në emergjenca, mungesa e pajisjeve dhe zjarrfikësve, drejtori raporton në Kuvend

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë së Menaxhimit Emergjent (AME), Fadil Kodra ka raportuar në Komisionin për Çështje të Sigurisë duke prezantuar raportin e punës të AME-së.

Pas vërshimeve, Agim Veliu autorizon ngritjen e gatishmërisë në nivel kombëtar

Ministri në detyrë i Punëvë të Brendshme, Agim Veliu ka kërkuar dhe autorizuar Agjencinë  për Menaxhimin e Emergjencave (AME) që të ngris  nivelin e gatishmërisë në ...